pátek 4. března 2011

Novinky ve 4. B

Paní učitelka se už vrátila, takže už nemáme střídavé suplování a rozdělování do jiných tříd, z čehož máme samozřejmě radost. Oproti tomu už nám vyučování zase končí vždy po páté hodině a paní učitelka se s námi snaží dohnat, co jsme zameškali, takže máme pěkně napilno. Bohužel se u nás ale stala i velmi nepříjemná událost. Souhrou nešťastných náhod nám uhynuly obě rybičky a zanechaly po sobě velmi smradlavé akvárium a spoustu slz u nás, kteří jsme je měli rádi. Je jich velká škoda. Společnými silami jsme nicméně dali akvárium i třídu zase dopořádku a dnes už je uvnitř čistá voda, nový filtr a všechno jak má být, takže čekáme, až paní učitelka přinese nové obyvatele vodního království. Až se to stane (bude to v úterý 8. 3.), určitě sem dáme nějaké jejich fotky, abyste se mohli společně s námi potěšit.
Také jsme začali s obvyklými pravidly. Úkoly máme opět každé pondělí (do středy) a každou středu (do pátku). Musíme také dávat větší pozor na zalévání květin a úklid třídy, vedení nás totiž začalo pravidelně kontrolovat, jestli máme pěkně uklizeno, nebo jsme třída čuníků. Tak uvidíme, jak z toho vyjdeme.
Mimo jiné také doufáme, že už brzy zase někam vyrazíme. Paní učitelka uvažuje o návštěvě Muzea hlavního města, protože je tam výstava středověkké doby a my jsme stále ještě neukončili projekt o Karlovi IV. Mohlo by to být zajímavé!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.